P-SIP Rendelésre 2-3 hét

STEM Innovator Pack

Ezzel a készlettel a gyakorlati és elméleti tanulás bárhol és bármikor megtörténhet!  A STEM Innovator Pack segítségével a gyerekek bármilyen tanulási környezetben boldogulhatnak. Ez a készlet gyakorlati anyagokat és tananyagot tartalmaz, lépésről lépésre szóló utasításokkal…
46 990 Ft
(37 000 Ft + 27% ÁFA) [127.42EUR] / db
Hűségpont: 469 pont

Ezzel a készlettel a gyakorlati és elméleti tanulás bárhol és bármikor megtörténhet! 

A STEM Innovator Pack segítségével a gyerekek bármilyen tanulási környezetben boldogulhatnak. Ez a készlet gyakorlati anyagokat és tananyagot tartalmaz, lépésről lépésre szóló utasításokkal a középiskolások számára, amivel 4 izgalmas projektet építhetnek, és 15 kihívást és tevékenységet teljesíthetnek. A 9-12. évfolyam diákjainak szánt STEM Innovator Pack a természettudományok, a technológia, a mérnöki tudomány, a matematika stb. tananyagait dolgozza fel. A középiskolásokat órákon át lefoglalja, miközben alkotnak, felfedeznek és újítanak!

A lehetőségek végtelenek a STEM Innovator Pack segítségével! Használható otthon, az osztályteremben, vegyes/hibrid környezetben, nyári táborban vagy iskola utáni programon.

Az elkészíthető projektek:

  • Katapult
  • Trebuchets
  • Sárkányok
  • Napelemes autók

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot.E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek