P-SEP Rendelésre 2-3 hét

STEM Explorer Pack

Ezzel a készlettel a gyakorlati és elméleti tanulás bárhol és bármikor megtörténhet! Keresi a módját annak, hogy szórakoztató gyakorlati tevékenységeket vigyen osztályába vagy otthonába? Ez a készlet gyakorló anyagokat és tananyagot tartalmaz lépésről lépésre szóló…
46 990 Ft
(37 000 Ft + 27% ÁFA) [123.82EUR] / db
Hűségpont: 469 pont

Ezzel a készlettel a gyakorlati és elméleti tanulás bárhol és bármikor megtörténhet! Keresi a módját annak, hogy szórakoztató gyakorlati tevékenységeket vigyen osztályába vagy otthonába? Ez a készlet gyakorló anyagokat és tananyagot tartalmaz lépésről lépésre szóló utasításokkal a gyermekek számára, hogy 5 izgalmas projektet építhessenek és 15 kihívást / tevékenységet teljesíthessenek. Az óvodás kortól egészen ötödik osztályig ajánlott STEM Explorer Pack a természettudományos, technológiai, mérnöki és matematikai tevékenységeket foglalja magában, amelyek segítik például az olvasást, a kreativitást és még sok mást! A gyerekek órákon keresztül elfoglalják magukat, miközben alkotnak, felfedeznek, feltalálnak, és ami a legfontosabb, szórakoznak!

A lehetőségek végtelenek a STEM Explorer csomaggal! Használható otthon, az osztályteremben, vegyes/hibrid környezetben, nyári táborban vagy iskola utáni program során.

Az elkészíthető projektek:

  • Dönthető labirintus
  • Madáretető
  • Hangszer
  • Ejtőernyősök
  • Nagy szerkezetek

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot.E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek