Híreink

KUBO Robot

KUBO Robot

Kódolás tanítása KUBO-val, akár már négy éves kortól, egyszerűen, játékosan és gyakorlatiasan. A KUBO használata az órán olyan, mint egy puzzle összeállítása.

tovább »

VEX Robotpálya

VEX Robotpálya

A VEX 123 robothoz és készletekhez tartozó eszköz, a robotpálya. Asztalon vagy padlón egyaránt biztonságosan felállítható és használható, robotversenyekhez is tökéletes.

tovább »

Fable Go Robot Készlet

Fable Go Robot Készlet

A Fable Go segítségével a tanulók olyan mobil robotokat hozhatnak létre, amelyek távirányíthatók és használhatók focihoz vagy bonyolultabb mozgásokhoz.

tovább »

Robot kutya

Robot kutya

Előre összeállított valósághű robotkutya készlet sok-sok mókás lehetőséggel: A Bittle X a világ első tenyérnyi, szervoaktivált bionikus robotkutyája 1 óra működési idővel. Programozható robot, élethű mozdulatokkal. A robot kutya távirányítóval,…

tovább »

VEX 123

VEX 123

Kódolás akár már 4 éves kortól! A VEX 123 robot számítógép nélkül is programozható. A VEX kódolók és kártyák segítségével könnyedén megtanulható a programozás, képernyőmentesen, játékosan.

tovább »

New Kicky

New Kicky

A New Kicky egy átfogó kreatív projekt 5-7 éves gyerekeknek. Ez egy speciális oktatási készlet aszimmetrikus tömbökkel és alaplappal és különböző mozgásokkal.

tovább »

Goma Brain

Goma Brain

Már az óvodában is remekül használható építőkészlet, mely programozható is: Goma Brain 5-8 éves gyerekeknek készült.

tovább »

Húsvétra megérkezett KUBO

Húsvétra megérkezett KUBO

Egy újabb robot érkezett hozzánk. A neve KUBO. A KUBO egy egyszerű, intuitív plug-and-learn eszköz, amely alacsony bonyolultságú és könnyen alkalmazható a tanárok számára. Az egyedülálló, gyakorlatias, TagTile® rendszer új módszereket…

tovább »