ÁSZF

Kérjük, amennyiben vásárlója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A web áruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken keresztül állunk rendelkezésükre!

Üzemeltetői adatok:

Cégnév: MiD-Comp Kft.

Cégjegyzékszám: 14-09-302762

Kibocsátó cégbíróság: Kaposvár

Adószám: 11484194-2-14

Székhely: 8600 Siófok, Mészáros L. u. 42.

Szerződés nyelve: Magyar

Elektronikus elérhetőség:  midcomp@midcomp.hu

Telefon: ‭06209315989

Tárhelyszolgáltató adatai: 

Név: UltraNet Kft

Cím:1119. Budapest, Vahot utca 6.

Email:iroda@ultranet.hu

Termék kategóriák:

Robotok.

A webáruházban feltüntetett árak, az Általános Forgalmi Adóval növelt végfelhasználói árak. A forgalmazott termékek, kizárólag új, bontatlan eredeti csomagolású garanciális termékek. 

Megrendeléseket csak előleg - a megrendelt termékek vételárának 50%-a - vagy a teljes összeg fizetése mellett tudjuk teljesíteni.

A regisztráció és vásárlás menete:

Regisztráció:
A webáruházban megrendelésének leadásához első alkalommal regisztrációra van szükség, melyet a weboldal jobb felső sarkában tehet meg. Regisztrációját felhasználó nevének, e-mail címének és jelszavának megadásával kezdeményezheti, és az e-mailben kapott link segítségével aktiválhatja. A regisztráció elfogadásával Ön, mint Vásárló, a Vásárlási és fizetési feltételeket elfogadja! A webáruházban történt megrendelés fizetési kötelezettséggel jár. A web áruház kosaras rendszerben működik, melynek tartalmát és az összeget nyomon tudja követni a jobb oldali sávban.

A vásárlás véglegesítésével szerződési jogviszony jön létre a webáruház üzemeltetője és a vásárló között.  

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 8-17 óra között történik. A beérkezett megrendelés után küldünk egy elektronikus visszaigazolást arról, hogy megrendelése beérkezett és feldolgozás alatt van. Ha ez a visszaigazolás 48 órán belül, vagyis két munkanapon belül nem érkezik meg Önhöz, akkor a rendelés nem jutott el rendszerünkbe. A megrendelések feldolgozásakor minden esetben, telefonon vagy elektronikus levélen keresztül, egyeztetés történik a Vásárlóval, ezért kérjük, hogy rendelésekor telefonos elérhetőséget is adjon meg a gyorsabb ügyintézés érdekében. A megrendelés befogadásáról, illetve a szállítás várható időpontjáról e-mailben vagy telefonon tájékoztatjuk.

Megrendeléseket csak előleg fizetése mellett tudunk teljesíteni, amely a megrendelt termékek vételárának 50%-a. Megrendelésének beérkezése és jóváhagyása után küldünk Önnek egy előleg számlát, ennek az összegnek a számlánkra való beérkezése után indítjuk el és teljesítjük megrendelését. A megrendelés általános teljesítési határideje a visszaigazolástól számított 2-5 hét.

Rendelés menete:

1. A terméket/termékeket helyezze a kosárba a kiválasztott darabszámban. 

2. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. A „törlés” "X" gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát, a "kasszához" gombbal a vásárlást befejezve rendelését áttekintheti. 

3. Ha rendben találta rendelését, a tovább gombbal Szállítási mód kiválasztásához léphet tovább, az "X" gombbal törölheti rendelését. 

4. A szállítási mód kiválasztását követően a tovább gombbal a szállítási cím kiválasztásához léphetünk. Itt lehetősége van külön számlázási címet megadni, amennyiben eltér a szállítási címtől. Ezt az alsó jelölő négyzetből a pipa törlésével teheti meg.

5. A szállítási és számlázási címet kiválasztva a tovább gombra kattintva megnézheti rendelését, fizetendő összegét.

6. A  " Megrendelés véglegesítése" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelést.

7. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően automatikus visszaigazolást kap. 

8. A beérkezett megrendelését minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat!

Amennyiben ezt a visszaigazoló e-mailt 48 órán belül nem kapná meg, rendelése nem érkezett be hozzánk, lehetséges, hogy e-mail címét hibásan adta meg, vagy a postafiókjához tartozó tárhely megtelt.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. 

Postázáskor Ön újból kap egy tájékoztató e-mailt, hogy csomagját átadtuk a szállítónak. A megrendelt termék szállítása futárszolgálattal történik, mely telefonon vagy e-mailen egyeztet Önnel az átvétel időpontjáról. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni

Szállítás díjszabása: a megrendelt áru Ön által kiválasztott aktuális szállítási díja.  Amennyiben rendelésének értéke eléri a 100.000 Ft-ot, a szállítási díjat átvállaljuk Ön helyett, tehát a szállítás ingyenes.

Adatkezelés

A roboedu.hu webáruház használatával Ön, mint felhasználó elfogadja, hogy a webáruház használata során cégünk a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára. 

Elállási jog gyakorlásának menete

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014 (II.26) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított  14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. A megrendelő az elállási jogát a szerződés megkötésének a napja és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatja.

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta (2. melléklet a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelethez)

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)
Címzett:
Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:(termék vagy szolgáltatás megjelölése)
Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:
A megfelelő jelölendő
A fogyasztó(k) neve:
A fogyasztó(k) címe:
A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)
Kelt

Az elállási jog attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az árut átveszi.

A vásárlónak a terméket az elállás közlésétől számított 14 napon belül vissza kell juttatni az eladónak.

Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni a vásárló részére. Visszaküldés esetén a termékhasználaton felül keletkező értékcsökkenést a vásárlónak kell megtéríteni.

A fogyasztói körbe nem tartoznak bele a gazdasági társaságok és más jogi személyek, vagyis ha valaki cég nevében eljárva vásárol valamit az interneten, nem illeti meg az elállási jog.