BittleX Előrendelhető 2-3 hét 12 hó

Robot kutya (összeszerelt)

Újdonság!
Előre összeállított valósághű robotkutya készlet sok-sok mókás lehetőséggel: A Bittle X a világ első tenyérnyi, szervoaktivált bionikus robotkutyája 1 óra működési idővel.…
183 990 Ft
(144 874 Ft + 27% ÁFA) [471.56EUR] / db
Hűségpont: 1839 pont
  • Előre összeállított valósághű robotkutya készlet sok-sok mókás lehetőséggel: A Bittle X a világ első tenyérnyi, szervoaktivált bionikus robotkutyája 1 óra működési idővel. Programozható robot, élethű mozdulatokkal. A robot kutya távirányítóval, a mobilalkalmazással, a hangutasítássaal vagy a kódolással lenyűgöző trükköket tud.
  • A Bittle X képes reagálni a hangutasításokra, és több mint 35 előre definiált műveletet hajt végre, mint például az ülés, hátraszaltó. 10 testreszabott hangparancsot programozhat a C++ segítségével.
  • Kezdje a Petoi kódolást blokkokkal (Scratch-szerű blokkalapú kódolás), haladjon tovább az Arduino IDE-vel és C++/Python-nal, és egyszerűen tervezzen új robotkészségeket a Petoi Desktop App segítségével. Fejleszd moto-, fizika-, mérnöki készségeidet és problémamegoldó képességeidet. Ingyenes robotikai tananyag C++ és Petoi kód blokk nyelven
  • Programozzon AI-feladatokat: programozza be a négylábú Bittle X-et, hogy lássa, hallja, érzékelje a környezetet és navigáljon a világban az opcionális intelligens kameramodullal vagy más Arduino/Raspberry Pi kompatibilis érzékelőkkel
  • Nyílt forráskódú robotkutya: A Bittle X az OpenCat-en működik, egy nyílt forráskódú négylábú robotplatformon, amely több egységet egyetlen szerves rendszerbe egyesít, végtelen programozási és testreszabási lehetőségeket kínálva.

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 2 200 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagutomata, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 700 Ft

Előreutalás, MPL futárszolgálat házhoz szállítás, 0-10 kg


Szállítás MPL futárszolgálattal, az átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. A csomag feladása többletköltségeket jelent, emiatt a szolgáltatás teljes költsége az alábbiak szerint alakulnak: 0-10 kg csomagnál 1990 Ft alapdíj+1510,-Ft plusz költség.

Szállítási díj: 1 990 Ft + 2 000 Ft Plusz költség Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Előreutalás, MPL futárszolgálat házhoz szállítás, 10-30 kg


Szállítás MPL futárszolgálattal, az átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. A csomag feladása többletköltségeket jelent, emiatt a szolgáltatás teljes költsége az alábbiak szerint alakulnak: 10-30 kg csomagnál 2990 Ft alapdíj+3500,-Ft plusz költség.

Szállítási díj: 2 990 Ft + 3 500 Ft Plusz költség

MPL csomagautomata


Szállítás MPL csomagautomatába, átutalás után, Magyarország területén belül. Az alapszolgáltatási díj mellett plusz költséget számolunk fel, így a szolgáltatás pontos díja: 990 Ft alapdíj+2000 Ft plusz költség.

Szállítási díj: 990 Ft + 2 000 Ft Plusz költség

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!