P-CC Rendelésre 2-3 hét

Code Cube

28 990 Ft
(22 827 Ft + 27% ÁFA) [76.66EUR] / db
Hűségpont: 289 pont

A Code Cube egy hordozható tanulási eszköz, amely valódi kódolási élményt kínál a tanároknak és a diákoknak, nem robotokon alapulva. A programozható LED-képernyő és a beépített gyorsulásmérő és hangkimeneti funkciók segítségével a diákok blokk-alapú programozással művészi animációkat, színeket és mintákat hoznak létre, amelyek lejátszhatják a hangokat vagy megváltoztathatják a mozgásukat.

A Code Cube lehetővé teszi a diákok számára, hogy megtanulják programozni saját, egyedülálló technológiájukat. 

Korlátozott számú hardverkomponenssel, egyszerűsített és megfelelő számú szoftverparanccsal, valamint webes szoftverrel a Code Cube a végső kiugró pont azoknak az osztálytermeknek, amelyek a kódolás alapjait szeretnék megtanítani. Kombinálja ezt egy egyszerű beállítással, és ez biztos győzelem a tanároknál, különösen azoknál, akik félnek attól, hogy a kódolást beépítsék a tantervükbe.

A Code Cube webalapú alkalmazás kompatibilis a Chrome böngészővel.

Tartalma:
  • Programozható Code Cube
  • USB kábel
  • Hozzáférés a webalapú Code Cube alkalmazáshoz
  • Ingyenesen letölthető óratervek és feladatlapok a diákoknak

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot.E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek