#10104 1 hét 12 hó

KUBO Coding Math Set - matematikai lapka készlet kiegészítő

Újdonság!
4 év feletti DIÁKOK…
22 990 Ft
(18 102 Ft + 27% ÁFA) [59.22EUR] / db
Hűségpont: 229 pont

4 év feletti DIÁKOK SZÁMÁRA

A KUBO Coding Math csomag a kódolási lapkák új, egyedi készlete, amely a kódolást kombinálja a matematikával, miközben a matematikára összpontosít, így a tanárok nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy egyszerre több tanulási célt is teljesítsenek a diákok. Ez a kiegészítő csomag 50 új lapkát tartalmaz, köztük számokat, operátorokat és játékos Game TagTile-t. A csomag 200+ feladatkártyát és 3 kihívástérképet tartalmaz, amelyek a számolást, a számosságot, a műveleteket, az algebrai gondolkodást, a számokat és a műveleteket tartalmazza.

Rövid videó a termékről...

Ezeknek a csempéknek a használatához szüksége lesz egy KUBO Coding Starter Setre.
 

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot.E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek