#10102 1 hét 12 hó

KUBO Coding+ Set - Kódolási lapka készlet kiegészítő

4 év feletti DIÁKOK…
24 990 Ft
(19 677 Ft + 27% ÁFA) [66.08EUR] / db
Hűségpont: 249 pont

4 év feletti DIÁKOK SZÁMÁRA

Növelje tanulói készségeit ezzel a 36 további kódolási lapkából álló szuper választékkal, amelyet a KUBO kódolókészleteihez használhat. Ezek a lapkák lehetővé teszik az idő, a sebesség, a távolság és az irány szabályozását. A KUBO Coding+ -hoz vannak óratervek és tanári útmutatók, amelyek segítik Önt és diákjait.
A KUBO Coding+ segítségével a hallgatók magabiztosabb programozókká válnak, akik funkciókat, szubrutinokat és ciklusokat használnak a végtelen lehetőségekhez.

Rövid videó a termékről...

A készletben található:

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot.E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek