#10103 1 hét 12 hó

KUBO Coding++ Set - Kódolási lapka készlet kiegészítő szuper kódolóknak

7 év feletti DIÁKOK…
24 990 Ft
(19 677 Ft + 27% ÁFA) [63.87EUR] / db
Hűségpont: 249 pont

7 év feletti DIÁKOK SZÁMÁRA

Az új KUBO Coding++ kódoló lapka készlet kiegészíti a kódoló lapka készletek sorozatát, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a kódolás összes alapvető fogalmát, egyedi ,gyakorlatias, képernyőmentes módon bemutassák. Ez a rejtvényszerű készlet, megkönnyíti a tanulók számára, az összetett algoritmusokkal való munkát és az absztrakt gondolkodás fejlesztését. A készlet 44 lapkát tartalmaz, amelyek az események, feltételek (ha/különben) és változók fogalmaival foglalkoznak. Ehhez óratervek, projektcsomag és tanári útmutatók tartoznak.

Rövid bemutató a termékről...

A készletben található:

Ezeknek a csempéknek a használatához szüksége lesz egy KUBO Coding Starter Setre.

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot.E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek