269-6783 Rendelésre 2-3 hét

VEX GO Classroom Kit

Ismerje meg a VEX GO-t! Megfizethető építési készlet, amely szórakoztató, gyakorlati tevékenységeken keresztül tanítja a STEM alapjait, amelyek segítik a fiatal diákokat a kódolás és a mérnöki szórakozás pozitív módon történő megértésében! A…
468 990 Ft
(369 283 Ft + 27% ÁFA) [1 271.73EUR] / db
Hűségpont: 4689 pont

Ismerje meg a VEX GO-t! Megfizethető építési készlet, amely szórakoztató, gyakorlati tevékenységeken keresztül tanítja a STEM alapjait, amelyek segítik a fiatal diákokat a kódolás és a mérnöki szórakozás pozitív módon történő megértésében!

A VEX GO olyan oktatók számára készült, akik STEM alapokat tanítanak a 3. - 6. osztályos tanulók számára. A GO Classroom Bundles a STEM-et kezelhetővé teszi a tanárok számára, és szórakoztató a hallgatók számára! 

A csomagok tartalmaznak mindent, ami a pedagógusok számára szükséges az induláshoz és a sikerhez.

  • Táskák az összes készlet szállításához
  • Hordtáska az összes mezőhöz és falhoz
  • Öt GO készlet tárolóval, legfeljebb 10 hallgató számára
  • Töltőállomás mind az 5 újratölthető akkumulátorhoz
  • Falak az osztálytermi területekhez további STEM tevékenységek támogatásához
  • Extra tűs szerszámok és pótalkatrészek tárolóval
  • Alkatrész azonosító poszter a VEX GO számára
Tanulók száma 10
Hordtáskák a készletekhez 1
GO készletek + tároló 5
Alkatrésztartály extra alkatrészekkel 1
Töltő mind az 5 akkumulátorhoz 1
Hordtáska mezőhöz, falakhoz 1
Falak az osztálytermi mezőhöz 12
Extra Pin Tools 5
Alkatrész-plakátok 1

 

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot.E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek