269-7781 2-3 hét

VEX GO Small Classroom Bundle

A VEX GO azoknak az oktatóknak készült, akik a STEM alapjait tanítják 3–6. osztályos tanulóknak. A GO Education Bundle segítségével a STEM kezelhetővé válik a tanárok számára és szórakoztatóvá a diákoknak!   Tudjon…
562 990 Ft
(443 299 Ft + 27% ÁFA) [1 526.63EUR] / db
Hűségpont: 5629 pont

A VEX GO azoknak az oktatóknak készült, akik a STEM alapjait tanítják 3–6. osztályos tanulóknak. A GO Education Bundle segítségével a STEM kezelhetővé válik a tanárok számára és szórakoztatóvá a diákoknak!   Tudjon meg többet a VEX GO-ról >

A megfelelő oktatási csomagok tökéletes megoldást jelentenek az egyes STEM-tantermek számára. A tanév során két-hat osztályterem között is megoszthatók. A csomagok mindent tartalmaznak, amire az oktatóknak szükségük van az induláshoz és a sikerhez.

Kódolás A blokk alapú kódolás egyszerű a VEXcode -al a kezdő kódolók számára. Elérhető táblagépekre, Chromebookokra, Macekre és PC-kre.

STEM Lessons Legújabb, kutatással alátámasztott oktatási megoldásunk a STEM Labs . Ezek a 40 perces leckék egymás után használhatók fel egyedi, kiterjesztett tanulási élmények létrehozására. A STEM Labs elősegíti az együttműködést és a felfedező tanulást.

Csomag méreteKis
osztályterem
TanteremNagy
tanterem
A tanulók száma 10 20 30
Hordtáskák a készletekhez 1 2 3
GO készletek + tároló, tereplap 5 10 15
Pótalkatrésztartó + extra alkatrészek 1 2 3
Töltő mind az 5 akkumulátorhoz 1 2 3
Hordtáska szántókhoz, falakhoz 1 2 3
Falak az osztályteremhez Field 12 24 36
Extra Pin Tools 5 10 15
Alkatrészek poszterek 1 2 3

 

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot.E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek