248-7381 Raktáron 2-3 nap

VEX 123 Robot

A VEX 123 egy interaktív, programozható robot, amellyel könnyedén és egyszerűen tanítható a programozás és a logikai gondolkodás már 4 éves kortól. Az 123 robot számítógép nélkül is programozható. A 
37 990 Ft
(29 913 Ft + 27% ÁFA) [97.37EUR] / db
Hűségpont: 379 pont

A VEX 123 egy interaktív, programozható robot, amellyel könnyedén és egyszerűen tanítható a programozás és a logikai gondolkodás már 4 éves kortól.

Az 123 robot számítógép nélkül is programozható. A VEX Kódoló és a fizikai programozókártyák segítségével megtanulható a programozásalapok képernyőmentesen.

A VEX 123 Robot jellemzői:

A robot elején található szemérzékelő érzékeli az akadályokat, a színeket és a fényszintet, míg a belső érzékelők az ütközéseket és a robot interakcióit. Az 123 robot egyszerű érintéssel "megtanulja" a lépések sorrendjét. A robot tetején lévő érintésérzékeny gombok segítségével irányítható a mozgása és a hang, amit kiad - ez mind hozzájárul az alapvető logika és a problémamegoldás elsajátításához. 

Az 123 robot három egyedi, vonzó módon programozható:

  1. Készítsen szekvenciákat a robot érintésérzékeny gombjaival.
  2. Helyezzen fizikai kódolókártyákat a forradalmi VEX kódolóba, hogy vezeték nélkül tölthessen le programokat a VEX Robotba - nincs szükség képernyőre!
  3. Kihasználhatja az 123 robot összes lehetőségét a VEXcode 123 segítségével, amely elérhető Windowsra, iPad-ekreAndroid-táblagépekre és Chromebook eszközökre.

A csomag tartalma:

  • 1 db VEX 123 Robot - választott színben,
  • 1 db ART Ring: kreatív gyűrű, melynek segítségével a diákok könnyen felöltöztethetik, tematikusan testre szabhatják az 123 Robotot, fokozva a gyakorlati tanulást. 

Figyelem! A termék a VEX 123 Robotot tartalmazza!Kódolót, töltőkábelt (USB-C) és a Mezőt külön kell megvásárolni!

Kinek/mihez ajánljuk: a tanulási környezet

Miért érdemes a VEX 123 STEM Labs-ot használni?

A VEX 123 robot használata

Ingyenesen letölthető kódoló

Szín (választható): Piros

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 2 200 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagutomata, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 700 Ft

Előreutalás, MPL futárszolgálat házhoz szállítás, 0-10 kg


Szállítás MPL futárszolgálattal, az átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. A csomag feladása többletköltségeket jelent, emiatt a szolgáltatás teljes költsége az alábbiak szerint alakulnak: 0-10 kg csomagnál 1990 Ft alapdíj+1510,-Ft plusz költség.

Szállítási díj: 1 990 Ft + 2 000 Ft Plusz költség Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Előreutalás, MPL futárszolgálat házhoz szállítás, 10-30 kg


Szállítás MPL futárszolgálattal, az átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. A csomag feladása többletköltségeket jelent, emiatt a szolgáltatás teljes költsége az alábbiak szerint alakulnak: 10-30 kg csomagnál 2990 Ft alapdíj+3500,-Ft plusz költség.

Szállítási díj: 2 990 Ft + 3 500 Ft Plusz költség

MPL csomagautomata


Szállítás MPL csomagautomatába, átutalás után, Magyarország területén belül. Az alapszolgáltatási díj mellett plusz költséget számolunk fel, így a szolgáltatás pontos díja: 990 Ft alapdíj+2000 Ft plusz költség.

Szállítási díj: 990 Ft + 2 000 Ft Plusz költség

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek