Előrendelhető

IIMT ételszállító robot

Többszenzoros pozicionálási, navigációs és akadályelkerülési technológián alapuló IIMT ételszállító robot. Alkalmazása növelheti az ügyfelek érdeklődését és csökkentheti a munkaerőköltséget. Az ételszállító robot nagy hatékonysággal dolgozik akár 2 pincérként.…
3 143 990 Ft
(2 475 583 Ft + 27% ÁFA) [7 984.74EUR] / db
Hűségpont: 31439 pont

Többszenzoros pozicionálási, navigációs és akadályelkerülési technológián alapuló IIMT ételszállító robot.

Alkalmazása növelheti az ügyfelek érdeklődését és csökkentheti a munkaerőköltséget. Az ételszállító robot nagy hatékonysággal dolgozik akár 2 pincérként.

Szabad asztalhoz irányítja az ügyfeleket, csökkentve a várakozási időt a csúcsidőszakban. Mindezzel csökkentik a felszolgálókra nehezedő nyomást, így jobban oda tudnak figyelni a kiszolgálás minőségére.

Termék mérete

500×500×1180 mm

Nettó tömeg

67 kg

Meghajtó típusa

2 kerék meghajtású

Helymeghatározási navigációs mód

Lézer, IMU , több érzékelős helymeghatározás és navigáció 

Tálca

Minden szint : 450×380mm

Max.akadálymagasság

12 mm

Teljes sebesség

0-0,7 m/s

Max. lejtő, emelkedő

≤5º

Töltő mérete

350×340×150 mm

Töltő súlya

5 kg

Az akkumulátor specifikációja

24V-32Ah

Készenléti idő

> 48 óra

Futásidő

Folyamatos munkavégzés >8h

Akadályelkerülési mód

Sztereó látás , ultrahanghullám, ütközősáv és egyéb multi-érzékelők

 elkerülni az akadályokat

Készenléti energiafogyasztás

 

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot.E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek