Hotel asszisztens robot

Miért használjon robotot a szállodában? Minden szállásadó pozitív emléket szeretne a vendégeinek. Még jobb, ha a vendég visszatér, vagy megosztja tapasztalatait másokkal. Hogyan segíthetnek ebben a robotok? Egyszerűen fogalmazva: a szállodai robotok…
3 371 990 Ft
(2 655 110 Ft + 27% ÁFA) [8 618.50EUR] / db
Hűségpont: 33719 pont

Miért használjon robotot a szállodában?

Minden szállásadó pozitív emléket szeretne a vendégeinek. Még jobb, ha a vendég visszatér, vagy megosztja tapasztalatait másokkal. Hogyan segíthetnek ebben a robotok?

Egyszerűen fogalmazva: a szállodai robotok versenyelőnyt biztosítanak a versenytársakkal szemben. Felhasználásuk szinte korlátlan – csupán a képzelet és a költségek korlátozzák.

A robot 3D érzékelőket használ az egyszerű feladatok elvégzésére. A törölközők szállításától a szobaszervizig.

A robot felszabadítja a hotel személyzet idejét, hogy a vendégek kiszolgálására összpontosíthassanak. Olyan, mint egy extra segítő az elfoglalt személyzet számára.

A robot szállítás közben nem engedi, hogy bárki termékeket vegyen ki. Olyan, mintha a szállított termék egy széfben lenne. Csak a szoba vendég férhet hozzá, akinek a terméket küldték. A "zár" nyitásához kódra van szükség, amiről a személyzet tájékoztatja az adott szoba vendégét. A termékeket kód nélkül senki sem veheti ki.

Lift használatával a megrendeléseket különböző szintekre is felviheti. Ehhez azonban a hagyományos lifteket módosítania kell az emelő-vezérlő modulunkkal.

Ez többletköltség, amit a robot ára nem tartalmaz.

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot.E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek