228-7599 Készlethiány 2-3 hét

VEX IQ Group Bundle (EU) kivezetve a 2. generáció miatt

Mindent tartalmaz, amire a diákcsoportnak szüksége van a VEX IQ robot felépítéséhez. Tartalmaz minden szükséges elemet, töltőt, vezérlőt és tárolódobozt. Mindent tartalmaz, amire a diákcsoportnak szüksége van a VEX IQ robot felépítéséhez. Tartalmaz minden szükséges…
937 990 Ft
(738 575 Ft + 27% ÁFA) [2 543.49EUR] / db
Hűségpont: 9379 pont
Készlethiány!

Mindent tartalmaz, amire a diákcsoportnak szüksége van a VEX IQ robot felépítéséhez. Tartalmaz minden szükséges elemet, töltőt, vezérlőt és tárolódobozt.

Mindent tartalmaz, amire a diákcsoportnak szüksége van a VEX IQ robot felépítéséhez. Tartalmaz minden szükséges elemet, töltőt, vezérlőt és tárolódobozt.

A 2 fős csoportokban dolgozó hallgatókkal valósítson meg egy 10, 20 vagy 30 féle megoldást az osztályteremben a VEX IQ Group Bundle, Small Classroom Bundle és Classroom Bundle készleteinkkel! Az 5, 10 és 15 VEX IQ Super Kit-ből álló csomagjainkat úgy terveztük, hogy megfeleljenek az osztálytermi és a tanórán kívüli követelményeknek.

A Super Kit a VEX IQ legteljesebb bevezetése. Néhány órán belül az osztályterme vezeték nélkül vezethető robotokkal tud haladni, fejlett érzékelőkkel autonóm módon futni. 

Miután a tanulói robotjai össze vannak állítva, a tanulást egy újabb szintre emelheti azáltal, hogy programjait a feladatok elvégzésére és az önálló működésre programozza!

Tartalma:

  • 5 db VEX IQ Super Kit
  • 1 db Cube Kit

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot.E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek