228-7671 Rendelésre 2-3 hét

VEX IQ Competition Kit

Az IQ Competition Kit megkönnyíti egy új VEX IQ Challenge csapat indítását. Ez a készlet tartalmazza a VEX IQ Education Kit összes alkatrészét, és további két alkatrésztárolót és további motorokat ad hozzá, hogy a csapatok versenyképes robotot építhessenek.  Tárolás
293 990 Ft
(231 488 Ft + 27% ÁFA) [797.20EUR] / db
Hűségpont: 2939 pont

Az IQ Competition Kit megkönnyíti egy új VEX IQ Challenge csapat indítását. Ez a készlet tartalmazza a VEX IQ Education Kit összes alkatrészét, és további két alkatrésztárolót és további motorokat ad hozzá, hogy a csapatok versenyképes robotot építhessenek. 

Tárolás
Az IQ Competition Kit négy tárolórekeszbe csomagolva kerül forgalomba, hogy minden rendben legyen és könnyen elérhető legyen.  

VEX IQ Electronika
Az IQ Competition Kit mindent tartalmaz, ami a robot áramellátásához, távvezérléséhez és kódolásához szükséges. A Robot Agy mostantól színes képernyőt is tartalmaz. Fejlesztésre került a Robot Akkumulátor, amely lehetővé teszi a versenyrobotok még hosszabb működését, a vezeték nélküli kontroller, amely lehetővé teszi a robotépítés működését és tesztelését, valamint az optikai és távolságérzékelők, amelyek javítják az észlelési képességeket. Annak ellenére, hogy számos fejlesztést végrehajtottunk az elektronikán, az IQ továbbra is kompatibilis az 1. generációs elektronikával.

VEX IQ Robotépítő Rendszer
VEX IQ műanyag, összepattintható darabokon alapul, amelyeket kifejezetten magas funkcionalitású robotok építésére terveztek. Ez a rendszer nem igényel előzetes robotikai ismereteket. A tanulók könnyedén megépíthetik első robotjukat, a további alkatrészek széles választéka pedig azt jelenti, hogy tanulás közben bármit megépíthetnek, amit elképzelnek. Minden készlet tartalmaz egy Pin Tool-t, amely megkönnyíti az össze- és szétszerelést a kis kezek számára.

Kódolás
Kódolja IQ robotját a VEXcode IQ Blocks, C++ és Python segítségével. Elérhető Chromebookhoz, táblagépekhez, Windows PC-khez és Machez.

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot.E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek