280-8224 2-3 hét

VEX EXP Small Classroom Bundle

A VEX EXP a STEM alapjainak tanítására szolgál 14 éves és annál idősebb diákok számára. Az EXP oktatási csomagok a STEM-et kezelhetővé teszik a tanárok számára, és szórakoztatóvá teszik a diákokat!  A…
2 096 990 Ft
(1 651 173 Ft + 27% ÁFA) [5 082.38EUR] / db
Hűségpont: 20969 pont

A VEX EXP a STEM alapjainak tanítására szolgál 14 éves és annál idősebb diákok számára. Az EXP oktatási csomagok a STEM-et kezelhetővé teszik a tanárok számára, és szórakoztatóvá teszik a diákokat! 

A helyesen elkészített osztálytermek Az
osztálytermi csomagok tökéletes megoldást jelentenek az egyes STEM-tantermek számára. A csomagok három méretben kaphatók, és robotokat, mérnöki jegyzetfüzeteket, extra alkatrészeket és tantermi töltést tartalmaznak.

A kódolás megfelelően
megtörtént A VEXcode V5 támogatja a blokkokat, a C++ és a Python kódolást. Elérhető Chromebookokhoz, táblagépekhez, Windows és Mac számítógépekhez

A tanterv helyesen
készült Legújabb, kutatással alátámasztott oktatási megoldásunk a STEM Labs. Ezeket a leckéket szekvenciális sorrendben lehet felhasználni egyedi, kiterjesztett tanulási élmények létrehozására. A STEM Labs elősegíti az együttműködést és a felfedező tanulást.

Menj tovább a STEM Games segítségével
Hozd be a verseny izgalmát osztálytermébe a STEM Games segítségével. Az osztálytermi csomagok mindent tartalmaznak, amire szüksége van, beleértve a konfigurálható játékmezőket és a játéktárgyakat. A STEM Games szorosan együttműködik a STEM Labsszal, hogy kihívást jelentsen a tanulóknak, hogy alkalmazzák újonnan kifejlesztett STEM-készségeiket egy barátságos és kihívásokkal teli robotjátékban.

 

Csomag méreteKis osztályteremTanteremNagy tanterem
A tanulók száma 10 20 30
EXP oktatási készletek 5 10 15
Mezőlapok 16 32 48
Mezőfalak 16 32 48
Játéktárgyak (labdák és gyűrűk) 18 36 54
Alkatrészek posztere(i) 1 2 3
Extra eszközök 5 10 15
Tantermi töltő (5 robothoz) 1 2 3
Alkatrészkészlet tárolóval 1 2 3
 

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot.E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek