276-4840 2-3 hét

V5 Motor

Kompatibilis 
24 990 Ft
(19 677 Ft + 27% ÁFA) [63.87EUR] / db
Hűségpont: 249 pont
Kompatibilis 
  • Kompatibilis a VEX EXP termékekkel és kiegészítőkkel
  • Kompatibilis a VEX V5 termékekkel és tartozékokkal
termékek és tartozékok.
VRC, VEX U, VAIC legális.

A V5 Smart Motor több mint kétszer olyan erős, mint a 393-as 2-vezetékes motor, és egy integrált kódolót és motorvezérlőt tartalmaz egy kompakt csomagban. Testreszabhatja a sebességet és a nyomatékot a cserélhető sebességváltó-patronokkal.

  • A beépített kódoló segítségével nyomon követheti a robot forgási helyzetét és sebességét
  • Mindkét VEX V5 tengelymérettel kompatibilis

A motor valamivel alacsonyabb feszültségen működik, mint az akkumulátorok minimális feszültsége, és a motor teljesítménye pontosan +/-1%-ra van szabályozva. Ez azt jelenti, hogy a motor ugyanazt fogja teljesíteni minden mérkőzésen és minden önálló üzemben, függetlenül az akkumulátor töltöttségétől vagy a motor hőmérsékletétől.

Szabványos [200 RPM, 18:1] sebességváltó patronnal szállítjuk. A 36:1 (100 RPM) és 6:1 (600 RPM) patronok egyedileg is megvásárolhatók.

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot.E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek