Készlethiány

Ozobot Bit Classroom Kit, 18-pack, White

Az Ozobot Bit ötvözi a kódolást és a kreativitást a végtelen szórakoztató élményekben. A Bit optikai érzékelőkkel olvassa le a vonalakat és az OzoKódokat - rövid színkódsorokat, amelyeket markerekkel és papírral rajzolhat a gyerek. Az OzoKódok segítségével parancsolja…
657 990 Ft
(518 102 Ft + 27% ÁFA) [1 784.23EUR] / db
Hűségpont: 6579 pont
Készlethiány!

Az Ozobot Bit ötvözi a kódolást és a kreativitást a végtelen szórakoztató élményekben. A Bit optikai érzékelőkkel olvassa le a vonalakat és az OzoKódokat - rövid színkódsorokat, amelyeket markerekkel és papírral rajzolhat a gyerek.

Az OzoKódok segítségével parancsolja meg a botnak, hogy gyorsuljon, lassítson, forogjon és még sok mást teljesítsen a labirintusokban és a kihívásokban.

A Kókezdő csomag tartalmazza az összes szükséges eszközt ahhoz, hogy gyermeke képzelete szárnyalni tudjon.

A kezdő csomaghoz OzoKód referencia lap és több mint 20 tevékenység tartozik.

Amikor gyermeke befejezte a tevékenységeket a mezőben, letölthet egy Ozobot alkalmazást, vagy felfedezhet új játékokat, leckéket és kódolási kihívásokat az Ozobot webhelyén. A gyerekek az OzoBlocky webszerkesztővel is használhatják a blokk alapú programozási elvek megismerését.

Egyszerű, megfizethető és íróasztal-barát, ezt a készletet bármilyen K-12 osztályhoz tervezték.

A támogató alkalmazások, a rugalmas programozási környezet és az óratervek megkönnyítik az Ozobot integrálását bármely tananyagba - a STEM-be és azon túl is.

Tartalma:

  • 18 Ozobot Bit robot
  • 18 Átlátszó Borító
  • 3 Töltőállomás
  • 18 Színkód jelölő készlet
  • Tároló
  • Oktatási útmutató

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot.E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek