Mesterséges Intelligencia

Mesterséges Intelligencia

Megérkezett hozzánk a Mesterséges Intelligencia egy aranyos, Zümi nevű robottal, aki segít nekünk megérteni ezt a bonyolult témakört.

A mesterséges intelligencia (AI) a számítástechnika széles körű ága, amely olyan intelligens gépek felépítésével foglalkozik, amelyek képesek általában emberi intelligenciát igénylő feladatok végrehajtására.

Ismerd meg Zümit! Ő az az autó, amely tanul, miközben tanulsz, és mindenki számára elérhetővé teszi a Mesterséges Intelligenciát.

De ki az a Zümi?

Barátságos, önvezető autó, amely hozzáférhetővé teszi a mesterséges intelligencia (AI) megismerését mind a gyerekek, mind a felnőttek számára.

Az AI használatának ismerete fontos lesz a jövő munkahelyén. A Zümi segít abban, hogy ha van valami, ami általában bonyolult, megközelíthetővé váljon.

Tudj meg többet az AI-ről Zümi önálló vezetésképzésével:

Zümi tanulhat! Tudd meg, hogyan működik a mesterséges intelligencia (AI), ha megtanítod Zümit a környezetben való navigációra. Minél jobban megtanulja a környezetét, annál jobban tud navigálni.

Barátságos és megközelíthető:

Az AI lehet elvont és bonyolult téma, de Zümi segít. Segítsen neki többet megtudni arról a világról, amelyben él, így jobban tud navigálni, és olyan képességeket is megtanul, amelyek hamarosan a jövő szerves készségévé válnak.

http://www.roboedu.hu/zumi-t783630

További hírek