FA-GO Rendelésre 2-3 hét

Fable Go Robotkészlet

Újdonság!
Termék jellemzők: Moduláris robotkészlet Vizuális és szöveges programozás Fejleszti a kreativitást és a műszaki gondolkodást Egyszerű vezeték nélküli vezérlés Kompatibilis a LEGO-val…
285 990 Ft
(225 189 Ft + 27% ÁFA) [737.33EUR] / db
Hűségpont: 2859 pont

Termék jellemzők:

  • Moduláris robotkészlet
  • Vizuális és szöveges programozás
  • Fejleszti a kreativitást és a műszaki gondolkodást
  • Egyszerű vezeték nélküli vezérlés
  • Kompatibilis a LEGO-val és a 3D nyomtatással
  • Alkalmas az általános és középiskolai oktatáshoz

A Fable egy egyedülálló nyílt platform a modern robotok építéséhez, amely nemcsak a különböző szintű programozást támogatja, hanem összekapcsolható a LEGO készletekkel is.

A vezeték nélküli vezérléssel, gyorsulásmérővel és a saját 3D modellek vagy okostelefon csatlakoztatásának lehetőségével olyan robotok jönnek létre, amelyek kölcsönhatásba lépnek a környezetükkel.

A diákok gyakorolják a kreativitást, az innovációt, az algoritmizálást, és gyakorlati tapasztalatot szereznek a mechatronika területén.

A Fable minőségi alkatrészeket, nagy teljesítményű motorokat, precíziós érzékelőket és mágneses csatlakozókat tartalmaz az egyszerű építés érdekében.

A blokk-alapú nyelvektől a szöveges Pythonig a diákok különböző szinteken sajátíthatják el a programozást.

 

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 2 200 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagutomata, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 700 Ft

Előreutalás, MPL futárszolgálat házhoz szállítás, 0-10 kg


Szállítás MPL futárszolgálattal, az átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. A csomag feladása többletköltségeket jelent, emiatt a szolgáltatás teljes költsége az alábbiak szerint alakulnak: 0-10 kg csomagnál 1990 Ft alapdíj+1510,-Ft plusz költség.

Szállítási díj: 1 990 Ft + 2 000 Ft Plusz költség Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Előreutalás, MPL futárszolgálat házhoz szállítás, 10-30 kg


Szállítás MPL futárszolgálattal, az átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. A csomag feladása többletköltségeket jelent, emiatt a szolgáltatás teljes költsége az alábbiak szerint alakulnak: 10-30 kg csomagnál 2990 Ft alapdíj+3500,-Ft plusz költség.

Szállítási díj: 2 990 Ft + 3 500 Ft Plusz költség

MPL csomagautomata


Szállítás MPL csomagautomatába, átutalás után, Magyarország területén belül. Az alapszolgáltatási díj mellett plusz költséget számolunk fel, így a szolgáltatás pontos díja: 990 Ft alapdíj+2000 Ft plusz költség.

Szállítási díj: 990 Ft + 2 000 Ft Plusz költség

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek