CDLITE Raktáron 2-3 nap

CoDrone Lite

Ismerd meg a CoDrone Lite-ot. Ugyanaz a drón, mint a népszerű CoDrone, de beépíthető távvezérlő és a Smart Inventor alaplap nélkül
60 990 Ft
(48 024 Ft + 27% ÁFA) [147.82EUR] / db
Hűségpont: 609 pont

Ismerd meg a CoDrone Lite-ot. Ugyanaz a drón, mint a népszerű CoDrone, de beépíthető távvezérlő és a Smart Inventor alaplap nélkül.

A CoDrone Lite azoknak szól, akik még csak most kezdenek programozni, ezért kompatibilissé tettük a Blokk: egy Drag and Drop blokk kódoló nyelvvel és a Python: egy szöveges kódoló nyelvvel.

Tanuld meg, hogyan hozz létre saját repülési programot, testreszabhatod a CoDrone Lite LED-jeit és még sok minden mást ingyenes online oktatóanyagok segítségével.

Tartalma:

  • 1 CoDrone
  • 1 LiPo akkumulátor (az akkumulátor élettartama kb. 8 perc)
  • 1 USB kábel 
  • 1 Akkumulátortöltő (a töltési idő kb. 45 perc)
  • BLE Bluetooth modul 
  • 4 Extra Propeller
  • Propeller eltávolító eszköz
  • Hozzáférés online oktatóanyagokhoz

Figyelem: A CoDrone Lite csak beltéri használatra készült.

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot.E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek