275-0659 Rendelésre

#6-32 x 1/4" Screw (50-pack)

Az eszköz, amely összetartja a robotját. A VEX EDR csavarok sokféle hosszúsággal és két szabványos fejmérettel rendelkeznek, 6-32 és 8-32. A reteszelő csavarokat csavarrögzítővel vonják be, hogy a helyükön maradjanak. A zárócsavart 10-15 alkalommal lehet felszerelni,…
2 987 Ft
(2 352 Ft + 27% ÁFA) [7.67EUR] / db
Hűségpont: 29 pont

Az eszköz, amely összetartja a robotját. A VEX EDR csavarok sokféle hosszúsággal és két szabványos fejmérettel rendelkeznek, 6-32 és 8-32.

A reteszelő csavarokat csavarrögzítővel vonják be, hogy a helyükön maradjanak. A zárócsavart 10-15 alkalommal lehet felszerelni, és továbbra is tartani fog.

A pillangócsavarokat kézzel lehet meghúzni / meglazítani, ezzel felgyorsítva a robot összeszerelését, a vállcsavarok pedig tökéletesek a minimális lejtésű tengelyhez. A tengelygallérokban és az U-kötésekben rögzítőcsavarokat használnak egy tengely rögzítéséhez.

Nincs semmi frusztrálóbb, mint egy lecsupaszított csavar. A VEX EDR Star Drive Screws segítségével ez a múlté válik. Ezeket a 8. osztályú csavarokat úgy tervezték, hogy ellenálljanak a nagy nyomatéknak, ami lehetővé teszi az építők számára, hogy valóban "lezárják" mechanizmusaikat.

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot.E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek