275-0659 Rendelésre

#6-32 x 1/4" Screw (50-pack)

Az eszköz, amely összetartja a robotját. A VEX EDR csavarok sokféle hosszúsággal és két szabványos fejmérettel rendelkeznek, 6-32 és 8-32. A reteszelő csavarokat csavarrögzítővel vonják be, hogy a helyükön maradjanak. A zárócsavart 10-15 alkalommal lehet felszerelni,…
2 771 Ft
(2 182 Ft + 27% ÁFA) [7.61EUR] / db
Hűségpont: 27 pont

Az eszköz, amely összetartja a robotját. A VEX EDR csavarok sokféle hosszúsággal és két szabványos fejmérettel rendelkeznek, 6-32 és 8-32.

A reteszelő csavarokat csavarrögzítővel vonják be, hogy a helyükön maradjanak. A zárócsavart 10-15 alkalommal lehet felszerelni, és továbbra is tartani fog.

A pillangócsavarokat kézzel lehet meghúzni / meglazítani, ezzel felgyorsítva a robot összeszerelését, a vállcsavarok pedig tökéletesek a minimális lejtésű tengelyhez. A tengelygallérokban és az U-kötésekben rögzítőcsavarokat használnak egy tengely rögzítéséhez.

Nincs semmi frusztrálóbb, mint egy lecsupaszított csavar. A VEX EDR Star Drive Screws segítségével ez a múlté válik. Ezeket a 8. osztályú csavarokat úgy tervezték, hogy ellenálljanak a nagy nyomatéknak, ami lehetővé teszi az építők számára, hogy valóban "lezárják" mechanizmusaikat.

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Átutalással fizetés, GLS futárszolgálattal, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítási költség GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek